Summer Yoga - Yoga op het strand van Scheveningen
  Summer Yoga - Yoga op het strand
In de zomer - van juni tot en met september - hebben we meerdere keren per week een Poweryoga Easy flow-sessie op het strand.

Poweryoga Easy Flow is een uitdagende yogavorm met vuur en passie. Iedere week werken we aan een serie houdingen, die in een flow in elkaar overgaan. De Zonnegroet en de ademhaling staan hierbij centraal. Deze yoga zorgt voor een optimale conditie met kracht en lenigheid.

Je kan ons vinden op het stuk strand rechts van Strandtent Boonoonoonoos. We verzamelen bij de reddingsbrigade om 09:15 uur op:

  • Donderdag: ying-yang-yoga (NIEUW!) is een oefenkunst van strekkingen op de meridianen; merdianen zijn energiebanen, die verbonden zijn met ons orgaanstelsel.
  • Zaterdag: power yoga

De les duurt ongeveer een uur. Na afloop nemen we een lekkere duik in zee. We sluiten af met een verdiend kopje koffie of thee, met de voeten in het zand.

De les is geschikt voor alle leeftijden en je hoeft geen yoga-ervaring te hebben om mee te kunnen doen. Graag wel je eigen yogamat meenemen.

Uiteraard is deze les ook op andere dagen van de week mogelijk als je privéles wil of een eigen clubje meeneemt (maximaal 5 personen).