Docente Marja legt uit - Summer Yoga
  Docent: Marja Schelling
In de afgelopen 15 jaren heb ik langzaam een switch kunnen maken van de reiswereld naar de wereld van Yoga. Altijd was ik al bezig met diverse disciplines van sport, vooral hardlopen. Mede daardoor is gedurende die jaren mijn interesse in een gezonde leefstijl groter geworden. Inmiddels zijn yoga en gezonde voeding een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden.

Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn yoga kan zijn en dat het kan helpen bij veel kwaaltjes. Bovenal geeft het je een beter gevoel over jezelf. Dit gevoel wil ik graag overdragen op anderen en hen de sensatie van yoga laten ervaren.

Inmiddels ben ik gediplomeerd en ervaren Yoga- en Pilatesdocent. De Power-Yoga-opleiding heb ik gevolgd bij het DASRA-centrum, de Pilates-opleiding bij Debbie Jenner. Om me nog verder te verdiepen in de Yoga-wereld volg ik vele cursussen en workshops, waaronder Yoga en Pilates voor ouderen.

In 2016 heb ik mijn opleiding Do-In afgesloten. Do-In is een oefenkunst van strekken, ademen en zelf-massage ter bevordering van de energiestroom door de meridianen. Meridianen zijn energiebanen gekoppeld aan ons orgaanstelsel. Do-In oefeningen vertragen het proces van veroudering en lichamelijke achteruitgang. Do-In is geschikt voor jong en oud, dus voor iedereen.